Rad sa nama

Sarađujte sa Mikropravdom

Rad u Mikropravdi Srbija

Usmerena praksa
Praksa/Volontiranje
  • Da li ste student završnih godina studija, ili ste diplomirani pravnik?
  • Da li ste zainteresovani da pomažete onima koji su uskraćeni svojih prava?
  • Da li ste zainteresovani da obavite pripravničku praksu kroz pružanje pravnih smernica i/ili upravljanje pravnih procedura i procedura?
Pošaljite nam svoj CV (radnu biografiju) uz prateće motivaciono pismo na sledeću mejl adresu: info@microjustice.org. Mi ćemo Vas kontaktirati u što kraćem roku radi upoznavanja i intervjua.

Saradnja sa Mikropravdom Srbija

Mikropravda Srbija može da postane bitan partner u implementaciji aktivnosti vaše organizacije u Srbiji, a istovremeno vaša organizacija može da postane strateški saveznik pri implementaciji Mikropravde. Mogućnosti recipročne saradnje može da varira i to kao: reklamiranje i pružanje usluga, razvoj radionica za obučavanje, upućivanje predmeta, lobiranje za aktivnosti koji se tiču pravnih reformi i sl. Uspostavljanjem veze i mreže međuinstitucionalne saradnje, možemo da proširimo pozitivni uticaj na naše ciljane grupe i da doprinesemo formiranju pravičnog društva sa mogućnostima za svakoga. Pozivamo javne i privatne institucije, neprofitne organizacije, finansijske institucije, univerzitete, medije, društvene organizacije i civilno društvo uopšteno da nam se pridruže u ovom neprofitnom cilju. Ukoliko ste zainteresovani da postanete partner ili institucionalni saveznik mikropravde, ne oklevajte da nas kontaktirate na sledeću mejl adresu: info@microjustice.org